tocmai.ro face cinste cu transportul coletului
Anuntul cu ID 12501122 nu mai este valabil. Vezi anunturi similare aici

Pusca aer comprimat Remington Puternica, airsoft, pistol+bonus

450 ron

  • Pret450 ron
  • Tip anuntOferta
  • Postat dePersoana

Descriere

! ~ Super PROMOTIE DE VARA . Stoc LIMITAT - Ultimele produse !Pusca cu aer comprimat REMINGTON HUNTER- 700 Sniper Full METAL ( una din cele mai cunoscute arme tip Lunetist din lume) airsoft.


Este o arma absolut fantastica, METALICA Integral, toate mecanismele functionale ca la o arma Reala . Are aprox. 3kg, 96cm, este dotata cu sina tactica si posibilitate de prindere Luneta sau alte Dispozitive de Ochire tip Laser, etc. (luneta este optionala- in poza doar pentru prezentare) .


- 100% LEGALA - NU necesita absolut nici o autorizare de la politie fiind o Arma de agrement model Airsoft !


! - IDENTICA ca aspect si functionare cu o pusca Reala de Foc (Poze REALE) .


O arma cu aer comprimat pe principiul clasic cu armare bolt- action (camera compresie cu piston), raza de actiune 80- 100 metri cu o precizie excelenta la 30- 40 metri .

Dotata cu incarcator de mare capacitate de 30 alice(bile) isi ia automat alica la armare fiind extrem de usor de manipulat. Cutia mecanismelor ca si toata mecanica este Metalica integral (otel- bronz) cu posibilitate de marire substantiala a vitezei proiectilului (upgrade arc) .

Sistem profesional de Hop- Up reglabil (rotatie gen ghinturi) .


!!! Probat la o distanta de 15- 20 metri cu alice (bile) airsoft dure GAURESTE o doza metalica de bere in ambele parti sau SPARGE un borcan mare de sticla !


! - UTILA si pentru Alungarea DAUNATORILOR (Ciori, Grauri etc. ) sau a Cainilor Maidanezi de pe proprietatile (terenurile) private .


! Aceasta arma NU este o Jucarie - poate provoca VATAMARI GRAVE daca nu este folosita corespunzator !


! - Pret PROMOTIONAL - (arma este Absolut NOUA - la cutie).


!!! Gratuit - BONUS - se ofera 1 set 1. 000 ALICE(bile) de Precizie High Grade + sistem Speed Loader + Curea prindere + Vergea arma + accesorii de reglaj- montare. BONUS - GRATUIT (accesorii + munitie ) in VALOARE de peste 100 LEI ! COMENZI la Tel. 0747 651 616 .

  • Detalii
  • Localitate Ramnicu Valcea
  • Stare Utilizat
  • Schimb Nu accept schimburi