Porci rasa in viu sau carcasa parlita traditional

8 ron

  • Pret8 ron
  • Tip anuntOferta
  • Postat deCompanie

Descriere

Ferma cu abator propriu din cartierul nuci, Ploiesti, vinde porci rasa carne (hibrid landrace - pietrain) vaccinati, castrati, sanatosi, intre 70 si 120 kg in viu, sau CARCASA parlita traditional (12, 5 lei/ kg minim o jumatate - 35/ 40kg )

OFERTA doar 1 - 7dec !!! : Pt 10 animale cumparate, pretul este de 7, 5 lei / kg ! pretul contine TVA si nu este negociabil ! Sub 10 bucati pretul este de 8lei/ kg.
Animalele sunt de o calitate superioara, au un ritm de crestere excelent si sunt crescute in mediu controlat. De asemenea, au un strat minim de grasime si sunt hranite ecologic, fara concentrate, cu uruiala clasica pt a se adapta cat mai usor .

OFERTA !!! Pt 10 animale cumparate, pretul este de 7, 5 lei / kg !!! Oferta valabila in limita stocului disponibil !

Pretul pe kg, se justifica avand in vedere diferenta dintre un animal de rasa (cu un procent de carne in carcasa mult mai mare) si unul domestic .
Ferma si abatorul se afla in Ploiesti, pe strada Corlatesti, nr. 15A, in cartierul Nuci (in apropierea DSV Prahova - Directiei Sanitar Veterinare, zona de sud a orasului, Bariera Bucuresti - hipodrom - Universitatea de Petrol si Gaze, intrarea in oras dinspre Bucuresti). mai multe detalii , inclusiv o harta , gasiti pe site ul nostru .

NE PUTETI CONTACTA DOAR TELEFONIC , NU SI PRIN E- MAIL ! NU RASPUNDEM MESAJELOR DE PE SITE !

  • Detalii
  • Localitate Ploiesti
  • Schimb Nu accept schimburi
ferma nuci