Pagina Termeni si conditii a fost actualizata. Vezi detalii | Politica de Confidentialitate a fost actualizata. Vezi detalii
Anuntul cu ID 13414852 nu mai este valabil. Vezi anunturi similare aici

Vacanta la munte

300 euro

  • Pret300 euro
  • Tip anuntOferta
  • Postat dePersoana

Descriere

Fie ca te afli in trecere, pentru intalniri de afaceri sau in calatorii de placere, suntem gata sa te primim, aici, in COMPLEXUL VILA de AUR, situat pe str. Valea Cheii, in cea mai renumita statiune montana din Romania – Poiana Brasov, aflata la numai 15 minute de centrul istoric al orasului de resedinta, Brasov, in inima Transilvaniei.
Oferta de cazare in vila de lux, situata in Poiana Brasov, construita intre anii 1996- 2000. Apartamentul are o suprafata de peste 100 mp si scara interioara. La parter se compune din : sufragerie mobilata cu canapea extensibila, bucatarie dotata modern cu aparatura electronica si electrocasnica la nivel tehnic superior – televizor color, aragaz, frigider, filtru cafea, prajitor paine, fier de calcat, centrala pentru incalzire individuala, etc. , baie moderna , avand un confort maxim, de lux, Aveti posibilitatea de a prepara si servi masa cu alimente proprii existand dotari de preparare si servire.
La etaj sunt doua dormitoare mobilate , grup sanitar, hol.
PRET per week- end = 3 nopti 220 euro
ATENTIE ! PERIOADA 24 DEC - 4 1AN ESTE EPUIZATA
In speranta ca oferta este interesanta si pentru dvs. , astept sa ma contactati.