Pagina Termeni si conditii a fost actualizata. Vezi detalii | Politica de Confidentialitate a fost actualizata. Vezi detalii
Anuntul cu ID 12765700 nu mai este valabil. Vezi anunturi similare aici

Hidrofor tip hww 1000/ 25

320 ron

  • Pret320 ron
  • Tip anuntOferta
  • Postat dePersoana

Descriere

Caracteristici:
- are motorul cu protectie suprasarcina integrata (Eingebauter Motorschutz) ;
- putere motor = 800 W
- trage apa de la adancimea maxima = 9 metri ;
- are butelia de 24 litri ;
- are greutatea totala de 15 Kg ;
- are Carcasa Pompei din INOX ;

Click AICI pentru Detalii oferite de fabricant : tip- pumpen. de

ATENTIE !!!
A)_ NU DORESC SCHIMBURI.
B)_ Prin POSTA, transportul costa 40 Lei.

Detalii Produse
1) Hidroforul este provenienta Germania si este nou.
2) Hidroforul a fost dus la Tehnik Service Tools din Pitesti unde a fost testat la apa in presiune si sigilate. Niciun hidrofor nu pleaca netestat. La momentul cumpararii, daca clientul este din alta localitate, pot comunica telefonic timpul de incarcare (cate secunde dureaza incarcarea).
3) La cumparare, clientul este asteptat la Tehnik Service Tools din Pitesti pentru a i se face gratuit proba produsului la apa in presiune. Beneficiaza tot gratuit de consiliere in vederea montarii si exploatarii.
4) La cumparare, clientul primeste un set de instructiuni in limba romana, fie in mana, fie pe e- mail.
5) Acord 12 luni garantie cu conditiile : A) Sigiliile trebuie sa fie nealterate. B) Daca hidroforul trebuie trimis spre reparare, se va face pe cheltuiala servisului, iar expeditia se va face obligatoriu prin curierul specificat de servis. C) Respectarea instructiunilor de exploatare, montare, transport, etc. de la punctul 4).
6) Daca cumparatorul este din alta localitate, va primi si nr. telefon de la Tehnik Service Tools din Pitesti pentru a primi consiliere in vederea montarii si exploatarii. Atunci cand suna, trebuie sa spuna : A) numele, B) produsul cumparat, C) data cumpararii (aproximativ).
7) Pentru hidrofoarele vandute de mine, asigur piese. Pentru a putea comanda piese, protejati intacta eticheta de pe cutia de borne unde este identificat produsul.

  • Detalii
  • Localitate Pitesti
  • Stare Nou
  • Tip produs Sanitare si electrice
  • Schimb Nu accept schimburi