Anuntul cu ID 6870496 nu mai este valabil. Vezi anunturi similare aici

Teren intravilan, 4600mp brezuica

5 euro

  • Pret5 euro
  • Tip anuntOferta vanzare
  • Postat dePersoana

Descriere

vand teren intravilan com gostavatu jud olt 4622 mp. cu numar de casa. 5 euro mp. deschidere la strada 46 m. in apropiere 100- 150 m. magazin, bar, gradinita, statie autobuz, sala pentru organizat evenimente etc. pe teren se afla si o fundatie de casa aproximativ 110 mp, 40 m3 de beton de la statie de betoane cam 11/ 11 m pe care se poate ridica orice fel de constructie. terenul are forma perfect dreptunghiulara 100/ 46m. se poate vinde si suprafata mai mica. fotografiile nu sunt reale, terenul se afla intre case. In apropiere se mai gasesc, 300m balta de pescuit 500m barajul de la hidrocentrala frunzaru. 20 de km municipiul caracal, 15 km orasul draganesti- olt, 35 km orasul corabia, 50 km municipiul slatina, 8 km baza nato scutul anti- racheta de la deveselu. Pe teren se poate construi orice constructie industriala, civila sau poate fi folosit la cultivarea de legume suprafata generoasa de teren ajutand din vanzarea legumelor recuperarea investitiei intr- un an maxim doi. Alte detalii le ofer cu placere telefonic la orice ora.

Ce recomanda acest teren:
- Deschiderea la strada foarte generoasa 46, 22m.
- Distanta de strada principala (dj. 642 Caracal- Corabia) 50/ 60m este ideala sa nu fii deranjat de traficul auto dar totusi foarte aproape de drumul principal.
- Terenul este perfect dreptunghiular cu laturile foarte proportionate 46, 22/ 100m.
- Terenul este perfect plat, si exista posibilitatea de a se mari suprafata o laterala si in spate fiind teren liber.
- Terenul este liber de orice sarcini, actele sunt pe numele meu astfel contractul de vanzare cumparare se va face extrem de repede.
- Risc de inundatii, alunecari de teren etc. 0.
- In ultimii 20 de ani terenul nu a fost cultivat, deci nu au fost folosite ingrasaminte chimice erbicide, pesticide etc. fiind indicat pentru productie eco 100%.

schimb cu teren suprafete mai mici/ mari sau similar in zona gostavatu/ caracal. ofer sau primesc diferenta in functie de teren.

urmariti celelalte anunturi ale mele.

  • Detalii
  • Localitate Gostavatu
  • Zona Central
  • Suprafata 4600 mp
  • Tip teren intravilan
  • Schimb Nu accept schimburi