Pagina Termeni si conditii a fost actualizata. Vezi detalii

Dispozitiv de gaurit si introdus capse rame albine

220 ron

  • Pret220 ron
  • Tip anuntOferta
  • Postat deCompanie

Descriere

APIMOB ALBA - Mobilier pentru regine

Vinde dispozitiv de gaurit si introdus capse in laterale rame. Dimensiuni necesare capse : diametru 3mm , lungime 7 mm . Se pot introduce capse in rame 1 / 1 montate sau nemontate si in laterale nemontate de 1 / 2 si 3 / 4 . Lateralele pot avea latimi de maxim 46 mm. La cerere se pot executa si alte dimensiunu intre gauri sau alt numar de gauri. Actionarea este manuala . Dispozitivul nu trebuie prins de masa sau banc de lucru . Se livreaza cu 7 axe de gaurire (5 gauri pe laterala 1 / 1) . Trecerea de la un tip de rama la altul se face prin schimbarea pozitiei axelor de gaurire . Axele de gaurire sunt ace ( role) de la rulmenti cu ace , foarte rezistente, care nu se indoaie ci se pot rupe daca se incearca gaurirea nodurilor de brad . Se pot gauri rame de rasinoase sau tei . Fagul NU SE POATE gauri .
Pretul este de 220 lei / dispozitiv (include piese rezerva: 18 bucati role gaurire, 5 bucsi elastice, 3 surub M5, 5 limitatori fi 2mm).
A doua varianta care se comercializeaza este cu distante reglabile intre axele de gaurire (maxim 6 axe de gaurire / dispozitiv). Aceasta varianta costa 250 lei (se pot trimite imagini la cerere)
Expedierea se poate face personal in Alba Iulia si inprejurimi (Aiud, Ocna Mures , Sebes, Campeni , Blaj , Ludus, Iernut, Turda) , cu Posta Romana sau curier(contracost- 31 lei prin Fan Curier) , cu factura (firma nu este platitoare de TVA) Plata ramburs sau anticipat cu OP .
Alba Iulia , tel 0744- 595231, mail : apimob. alba @gmail. com .
Puteti viziona un filmulet pe youTube tastand "Dispozitiv de gaurit si introdus capse". Opiniile ale celor care au cumparat deja produsul le gasiti pe forumul de discutii APIARDEAL. RO
Persoana contact : Urcan Vasile

  • Detalii
  • Localitate Alba Iulia
  • Schimb Nu accept schimburi
Apimob Alba SRL
Utilizatorul nu doreste sa fie contactat de agenti comerciali