Pagina Termeni si conditii a fost actualizata. Vezi detalii | Politica de Confidentialitate a fost actualizata. Vezi detalii

Curs Tuns Caini Braila

2.200 ron

  • Pret2.200 ron
  • Tip anuntOferta
  • Postat deCompanie

Descriere

Prima Scoala de Coafor Canin din Braila

Organizeaza cursuri de Coafor Canin.

Meseria de groomer, cum o numesc altii, se practica mai bine de 20 de ani pe piata, insa noi nu am avut ocazia de a avea o scoala in Romania de Coafor Canin si astfel cei pasionati de acest job sau hobby au fost nevoiti sa se indrepte spre tarile noastre vecine in vederea obtinerii unei astfel de diplome specializate.

Este un job cautat , frumos , relaxant si foarte banos, in toate coltisoarele lumii

Acest curs poate fi urmat de orice persoane care il apreciaza si iubesc pe cel mai bun prieten al omului. La fel ca si oamenii, ei au nevoie de unele servicii, trebuie sa se simta bine, sa fie curati si rasfatati poate pentru o expozitie, o iesire extravaganta sau pur si simplu curati!

Pe durata cursului viitorii stilisti canini invata totul despre toaletarea si anatomia elementelor esentiale cainelui, scurt istoric, originea lor, tipurile raselor, dermatologie , coomportamentul cainelui , reactii , comunicarea cu clientii , rase de caini , grupe de caini, tunsori standard , tunsori de expozitie , trucuri, cosmetica canina, precum si multe secrete legate de intretinerea indragitelor patrupede.

Cursurile sunt predate de un medic veterinar si de doi coafori canini specializati in Austria.

Se acorda diplome eliberate de Ministerul Muncii si al Educatiei, recunoscute in strainatate.


Suna- ti acum si aflati detalii complete
Cosmote: 0762. 619. 950;
Vodafone: 0731. 850. 592;
Orange: 0742. 383. 123;

Scoala De Coafor Canin